Rad kluba u 2022.godini

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Vijesti

Poštovani strijelci i strijelkinje, članovi S.K.”Protect”,

na početku ove 2022. godine svima želimo uspješnu godinu, da nas služi zdravlje i da nam bude bolja nego prethodna, odnpsno prethodne dvije godine. Da se usprkos najavama dogodi kraj pandemije virusa “Covid-19” te da počnemo konačno raditi u punom opsegu. Budući da je situacija sa streljanom na Drenovi i dalje neizvjesna, do nekog njenog ponovnog otvaranja moramo raditi i snalaziti se kao i prethodne dvije godine. Dakle na strelištima koja rade i imaju dozvolu za rad, U Lokvama, Karlovcu, Poreču itd.

Budući da se radi i na pronalaženju alternativne lokacije na kojoj bi klub formirao na zakonu utemeljeno “Mjesto za vježbe gađanja”, nadamo se u ovoj godini i takvom rješenju. Nažalost, birokratske prepreke su na svakom koraku i sve traje stvarno PREDUGO. Ali, sportaše nikada ne napušta pozitivna energija i dalje će se raditi u tom smjeru. Prema kalendaru natjecanja u 2022. godini, nsatupiti ćemo na 4. i 5. kolu II. Hrvatske lige u disciplini “10m zračni pištolj” te na županijskim i državnim prvenstvima u disciplinama serijske MK puške te serijskih VK pištolja. Naravno, nastupati ćemo kao i prošle godine i na svim turnirima koji budu organizirani u discipinama pištolja i revolvera a zakoje bude interesa kod članstva. U ISSF programu ćemo osim u zračnom pištolju nastupiti i u diciplini “25m standard pištolj” te “25m VK pištolj”. Najvažnija natjecanja su nam u mjesecu lipnju i rujnu. Kalendar natjecanja po datumima ćemo objaviti do 20.veljače, odnosno čime se završe natjecanja zračnim oružjem.

Izvršni odbor je i za ovu godinu prolongirao odluku o visini članarine u pandemijskim vremenima koja iznosi 100 kn što je pola iznosa uobičajene godišnje članarine a zbog smanjenog obima klubskih aktivnosti. Članarinu se uplaćuje na račun kluba:

IBAN: HR 6924020061100137575 / Svrha uplate: članarina / Poziv na broj: OIB člana

Pratite nas i na facebook profilu “Streljački klub Protect”.

Sportski pozdrav uz želju da nam ova godina zaista bude plodonosnija, uspješnija i sretnija!

Rajko samueli-Kačić